dilluns, 11 de maig del 2015

Experiència a 3r de Primària



El dia 28 d’abril vam fer la nostra exposició del projecte als alumnes de 3r de primària de Santa Anna centre. Com a valoració global, pensem que malgrat les males sensacions que teníem al principi al pensar que se’ns faria complicat adaptar un llenguatge d’alumne d' ESO a Primària, ens ho vam passar bé i gracies a tots vam dinamitzar l’exposició.

Pensàvem que els alumnes tindrien una mica de por a respondre les diferents preguntes que fèiem durant l’exposició però passats 5 minuts ja estaven més atrevits.

Com a valoració del comportament dels alumnes, pensem que tot i ser de 3r de Primària, es van portar genial durant les exposicions i no van interrompre cap explicació.

Ens va agradar molt, també, poder interactuar amb els alumnes de primària amb el Kahoot, doncs va ser una manera de acabar la exposició més divertida.

Per últim ens agradaria comentar que creiem que hauríem de haver rebut més informació sobre el funcionament de la plataforma del Civigest ja que tant per professors com per alumnes era una mica complicat d'entendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada